Slik kommer du til Sørøya

Til Sørøya med fly

Du kan fly til Alta og enkelt leie bil der. Ønsker du å benytte vår båt (på båthenger ved hytta), da må bilen ha hengerfeste. 

Enklest fungerer opplegget ved at våre gjester tar fly til Hasvik (på Sørøya), for så å kjøre vår 8 seter minibuss samlet ut til hytta ved Sørvær. Vi har to løsninger; Rune er med som vert og guide og kjører bussen med gjestene fra Hasvik, eller gjestene har eget selvstendig opplegg og kjører selv bussen (står parkert i Hasvik).

Fremme i jakthytta fordeles gjester i hensiktsmessige rom / leiligheter, og jakta (eller fisket) er nesten i gang J

Vi legger opp til felles husholdning i forhold til frokost og middag (det blir det absolutt rimeligste og mest sosiale) og hver enkelt smører med seg matpakker for jakt dagen. Selvstendige opphold styrer dette ut fra egne behov.


1) Gardermoen - Alta (Videre med bil til Sørøya)
2) Gardermoen - Tromsø - (Widerøe) Hasvik på Sørøya (videre med bil/buss til jakthytten)
Mer informasjon her (kommer)

Til Sørøya med bil

Flere av Norsk Ferie og Fritids gjester velger å kjøre egen bil, særlig de som har meg seg hunder. Det går helt greit å ta hund med på fly, men noen synes det medfører mindre styr å plassere hunden i bilen hjemme i egen gård og ha den der helt frem til hytta. Å kjøre til Finnmark er jo også en spektakulær opplevelse.

Med GPS i bilen trenger man strengt tatt hverken kjøreråd eller kart, men ikke alle er like drevne på kjøring til Finnmark, så noen synes det er greit å være klar over aktuelle rutevalg. Google må jo også fortelles hvor kartet skal legge den spesifikke ruten du ønsker. 

Vi har beskrevet 6 + 1 aktuelle kjøreruter med utgansgpunkt i Oslo inkludert ruten det er vanlig å kjøre dersom har hund med (Finland krever bevis for rabies vaksine), samt veibeskrivelsen fra Alta frem til jakthytten på Sørøya (videoer) ... her

6 alternative kjøreruter med bil (video)